Goossens, Keurslager

Welkom op onze site

Graag geven we u een indruk van onze specialiteiten. Als voorproefje kunt u hier alvast de aanbieding van de week bekijken. Ook voorzien we u graag van een menusuggestie. Lekkere trek gekregen? Breng dan een bezoek aan onze Keurslagerij. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Op onze site www.keurslagergoossens.nl zijn alle bestellijsten voor; vlees, vleeswaren, broodjes, hapjes, kant en klaar en barbecue aanwezig. U vult aantallen in en u kan zo doorklikken naar onze slagerij en catering

VLEES VAN HET BESTE SOORT EN MET ZORG BEREID. 

Op 5 oktober hebben we de Kwaliteitsprijs Helmond Centrum in ontvangst mogen nemen van wethouder Houthooft.

De kwaliteitsprijs is beschikbaar gesteld voor verbetering van panden, bijvoorbeeld door reclame-uitingen aan te passen, heeft dit geleid tot een duidelijk waarneembare kwaliteitsverbetering. Volgens de juyvoorzitter Gerard Lutters kwam dat naar voren in de manier waarop de panden steenweg 31 en 31a zijn opgeknapt. Zowel de gevels als de inrichting van de panden zijn naar een hoog niveau gebracht. Dit alles is uitsluitend door particulier initiatief tot stand gekomen en getuigd van onderscheidend ondernemersschapen een onontbeerlijk vertouwen in de toekomst. 

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Vanaf: 12 nov. 2018
tot: 25 nov. 2018

Blueberry chicken

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
225

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Goossens, Keurslager

Steenweg 31
5707CE Helmond
0492522273

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten